определено става .. ако сичко е наред не се чуди а я зимай
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте акъл за 146 1.4 BOXER
Collapse
X
-
Абе хора,чета из форума някакви луди пари за ремонт и поддръжка на алфите ви и направо си падам.На моята 1.3 бохер за три години нямам изхарчени повече от 600 лв.като се има в предвид че от 1990 год. ми е 9-та лична кола,а и не знам още колко слъжебни смених.При навъртане на около 15хил. км.на година смея да твърдя че е един много здрав автомобил.Разхода също е приличен 6.5л.м/у градско със 100,и около 13 в града на къси разстояния.
Comment
-
Моята ми създава много главоболия, но я харесвам. За газов инжекцион да слагаш, ще стане една цена.Много е капризен този модел и няма части и майстори, ако не си от София. Аз един датчик го чакам още с поръчка от Италия - вече месец. По мое мнение търси ТС модел.
Comment
-
По принцип които си е маистор разбира и от алфа,хваща се и на трабант,аи самолет да му дадеш ще разпачедоса.Щом на човека му попаднала кола която е харесал да си я вземе.Ако си има маистор добър какъв е проблема?Аз моята преди да я купя ходих при ниаколко маистора,и на вапроса ,Какво се ремонтира наи -често,отговирите им бяха-ФОЛКСВАГЕН И ОПЕЛ.Алфата ми беше третата от модела 146 в града и си представи как и оглеждаше мотора един от провазгласените маистори на дизела,уж големия специалист.Интересни са по-скоро по масовите"МАИСТОРИ"когато видят БОХЕРА.Започват да те питат защо си купил този италиански боклук,ила ти втълпяват че си се набутал.Сигурно се сещаш какъв ми е отговора?
Comment
-
Първоначално публикувано от TsetsoМоята ми създава много главоболия, но я харесвам. За газов инжекцион да слагаш, ще стане една цена.Много е капризен този модел и няма части и майстори, ако не си от София. Аз един датчик го чакам още с поръчка от Италия - вече месец. По мое мнение търси ТС модел.
Alfa romeo 145 1.3 boxer -продадох я
Alfa romeo 147 все още я търся
Peugeot 307 1.6 16v 110 коня 2001
Comment
Comment